THANKS TO OUR PARTNERS!

We kijken uit naar een mooie samenwerking en nog veel meer toffe events in de toekomst!

Zonder onze trouwe partners hadden wij dit evenement niet kunnen realiseren. We zetten hen dan ook graag even in de spotlight:

ENF PARTNER

ENFUSION


Enfusion presenteert de hoogste rang kickboksers ter wereld en weet telkens weer een geweldige line-up te verzorgen tijdens de Enfusion events wereldwijd. Je kunt ze dan ook kennen als één van de grootste vechtsport multimediabedrijven van het moment.

De Enfusion events worden live uitgezonden en zijn niet alleen voor kickboxfans een must-see. Vechtsportliefhebbers over het algemeen maken de spectaculaire shows, gevechten en KO’s maar wat graag live mee. Niet zo gek dat dit merk sinds 2013 binnen de kortste uitgroeide tot een regelrechte hit, mede dankzij grote namen als Buakaw en Superbon (Thailand), Andy Souwer (Nederland) en Tayfun Ozcan (Turkije). Gaaf om deze partijen tot onze partners te mogen rekenen. We kijken uit naar een mooie samenwerking, nu en in de toekomst!


L2L PARTNER

L2L LEDSCREENS


Ontwerp, levering en montage van LED schermen op groot formaat? Dan ben je bij L2L Ledscreens aan het juiste adres! Van in- en outdoor LED schermen tot heuse LED trappen, mobiele billboards en gebogen schermen.

Jouw omzet vergroten met een investering die je binnen de kortste keren weer terug hebt verdiend? L2L Ledscreens verzorgt het gehele traject van A tot Z en zorgt dat jouw boodschap binnenkomt bij de doelgroep!


SH PARTNER

SIGN HEROES


Sign Heroes zijn jouw helden in het creëren van beleving. Of het nu gaat om levensgrote promotiematerialen, de aankleding van een event of de complete inrichting van jouw winkel, woning of kantoor… Sign Heroes doet het!

Zien is beleven. Maar bij Sign Heroes doet men meer dan dat, zij creëren totaalbeleving. En dat gaat zo veel verder dan alleen zien, die totaalbeleving moet je voelen… “Because that’s what Sign Heroes do!”


CS PARTNER

CUSTOM SPORTSWEAR


Sport- en fightwear bedrukken met je eigen design? Kicken! Bij Custom Sportswear staat de inhouse ontwerpstudio paraat om je te adviseren over je ontwerp. Ook al heb je alleen nog een idee, zij vertalen jouw gedachten naar een uniek en aansprekend ontwerp. Zo onderscheid je jezelf van je concurrenten!

Ook voor kids en kleding voor het hele team zit je bij Custom Sportswear goed. Deze professionals zorgen er keer op keer voor dat sporters met unieke kleding de ring in gaan. Grote aantallen, losse sets, particulieren, sportscholen en bedrijven… Hier kan het allemaal!


FR PARTNER

FROSJE


Frosje is je rots in de branding! Zie je door de bomen het bos niet meer in die overvolle online wereld? Frosje zet jouw merk in de spotlight door sterke online zichtbaarheid, structuur en herkenbaarheid. Want wat jij als ondernemer offline te vertellen hebt, moet lijmen met wat je online uitstraalt en overbrengt. Alleen dan is de online wereld écht waardevol voor je bedrijf!


A0468BE3-2E23-4F7F-B74A-57E11EB0F6B2

SUPER PRO


Al meer dan 40 jaar staat Super Pro bekend als hét Nederlandse kwaliteitsmerk in combat gear. Voor zowel kampioenen uit het verleden als hedendaagse helden, nationaal en internationaal, is Super Pro een onmisbare trainingspartner.

Met een compleet vernieuwd assortiment, dat begin 2019 op de markt is gekomen, blazen zij Super Pro een uniek nieuw leven in. Dus kies je voor fresh gear zoals The King of Kickboxing Rico Verhoeven en glorytoppers Alim Nabiyev en Mo Abdallah doen? Dan kies je voor Super Pro Combat Gear!


ELITE SECURITY FORCE


Veilig werken en leven voor bedrijven en particulieren, dat is wat Elite Security Force doet. Professioneel, dienstbaar, integer en betrouwbaar.

De flexibele en servicegerichte beveiligers in deze unieke force zijn stuk voor stuk in het bezit van de benodigde certificaten en diploma's, en worden constant scherp gehouden door middel van effectieve trainingen. Zo is Elite Security Force 24/7 in staat de hoge kwaliteit te leveren waar zij voor staan!


FIGHTEXPLOSION ENFUSION
IN NUMBERS


00

AWARDS

00

A-FIGHTERS

00

B-FIGHTERS

00

RINGFIGHTS

parallax background
QUESTIONS